Digitalni Marketing

Social Media Marketing

Postanite prepoznatljiv brend i budite bliži svojim postojećim i potencijalnim novim klijentima putem socijalnih mreža. Sa preko 1.5 milijardi aktivnih korisnika širom sveta sociajlne mreže su postale nezaobilazno mesto za online „druženje“ ljudi. Kao takvo, predstavljaju odličnu marketinšku platformu i efikasan medijum za brendiranje i reklamiranje kompanije. Naš tim sprovodi kompletnu uslugu nastupa Vaše kompanije na socijalnim mrežama.

Google adwords

Google je ubedljivo najzastupljeniji pretraživač današnjice. Godinama unazad je i najposećeniji sajt na svetu. Uzimajući to u obzir pojavljivanje Vaše reklame na Google je jedna od najefikasnijih metoda reklamiranja na Interentu. Reklame na Google spadaju u grupu tzv. PPC (pay per click) reklama i naš tim pruža zaokruženu uslugu koja obuhvata sve elemente Google adwords reklamiranja.

E-mail marketing

Više od 34%, odnosno oko 2,5 milijardi, ljudi na svetu koristi e-mail. Dnevno se pošalje oko 196 milijardi mejlova, od kojih su 109 milijardi poslovni mejlovi. Ovi podaci govore u prilog tome da e-mail marketing i dalje spada u najkorišćeniju metodu Internet marketinga. Kreiranje profesionalnih, brendiranih newslettera i slanje zainteresovanim ciljnim grupama je usluga koju vam pruža Art Therapy.

Izrada sajtova

Na nas možete da se oslonite kad je u pitanju izrada profesionlanih sajtova. Unikatan dizajn, kvalitetan kod, jednostavna funkcionalnost, neiscrpne ideje animiranih elemenata i zanimljivih efekata će vaš sajt učiniti jedinstvenim. Da sajt bude prilagođen i mobilnim uređajima je nešto se kod nas podrazumeva!